skip to Main Content
ga naar   Obase
Smartlockr veilig mailen

Obase voorkomt datalekken met SmartLockr

Datalekken zijn aan de orde van de dag en  moeten voorkomen worden. Daarom gebruiken wij SmartLockr voor de uitwisseling van privacygevoelige informatie.
Dit platform biedt ons de mogelijkheid om op ons werk te focussen, terwijl we tegelijkertijd opkomen voor onze privacy en die van onze ouders, kinderen, klanten en relaties.
Juist omdat onze e-mails nu extra worden beveiligd, kan het zijn dat je voor het ontvangen van een e-mail een extra stap moet zetten, bijvoorbeeld door het invullen van een wachtwoord of een sms-code. Zo weten we namelijk zeker dat er geen data in verkeerde handen valt.

Hieronder leggen we uit hoe je e-mails en bestanden die je van Obase ontvangt via SmartLockr, eenvoudig kunt openen.

U kunt een beveiligde e-mail van ons krijgen

  • Met een wachtwoord. Als ontvanger krijg je een e-mail waarin staat dat je een bericht hebt ontvangen. Om dit bericht te lezen, klik je op de knop “Open bericht”.  Je komt dan op een pagina waar je op “Verzend mijn wachtwoord” kunt klikken.  Je krijgt hierna het wachtwoord toegestuurd per e-mail  Dit kan je vervolgens gebruiken om het bericht uit de eerste e-mail te openen en te lezen.
  • Met een sms-code.  Als ontvanger krijg je een e-mail waarin staat dat je een bericht hebt ontvangen. Om dit bericht te lezen, klik je op de knop “Open bericht”.  Je komt dan op een pagina waar je op “Verzend mijn wachtwoord” kunt klikken.  Je krijgt hierna het wachtwoord toegestuurd per sms. Dit kan je vervolgens gebruiken om het bericht uit de eerste e-mail te openen en te lezen.

 

Zelf een beveiligd bericht versturen naar Obase

Wilt u ons zelf een bericht sturen? Als uw mail persoonsgegevens bevat raden wij u aan om uw mail beveiligd te versturen. Heeft u zelf niet de beschikking over een beveiligde mail-omgeving? Dan raden wij het gebruik van ons uploadportaal aan.

Via onderstaande button komt u op ons uploadportaal.

klik hier voor het uploadportaal

 

 

 

 

 


Meer over SmartLockr

Met SmartLockr kunt u veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Het programma versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen. Verstuurt u een bericht via SmartLockr, dan is dat gegarandeerd veilig. Dit betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt SmartLockr met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Klik hier voor meer informatie over SmartLockr.

Onze contactgegevens

Back To Top